Cukordoboz ház

ELADÓ    6.500.000 HUF


A Cukordoboz nyaraló egy mostanában felújított családi ház, egy hagyományosan magyar falu, Sirok szívében. Sirok a Tarna völgyében helyezkedik el, a Bükk és a Mátra között, buja erdőkkel övezve, autóval másfél órányira a budapesti repülőtértől. A nyaraló épp szemben van a pompás helyi templommal, 3 szintes, 5 férőhelyes, ám pótágyazható, és így 8 fő számára .

ELSŐ EMELET

Itt egy amerikai stílusú konyha található, étkező valamint nappali, magas fagerendás mennyezettel, igazi kocsikerékből stílusosan kialakított „csillárral”, fatüzelésű kályhával, elektromos tűzhellyel (+ szagelszívó), hűtővel, mélyhűtővel, étkező asztallal és székekkel, egy karosszékkel, négy ülőhelyes kanapéval, tv-vel (digi) és dvd-vel felszerelve. Továbbá egy villanykályha is rendelkezésre áll a hideg téli éjszakákra.

MÁSODIK EMELET

Itt egy fa lambériás hálószoba található, 2 ággyal, szekrénnyel, tv-vel és légkondicionálással.

FÖLDSZINT

Itt is egy hálószoba található - duplaággyal, beépített szekrénnyel -, valamint egy hálószobából nyíló wc-vel. Mosásra és vasalásra itt van lehetőség, vasaló, vasalódeszka, mosógép áll rendelkezésre, ezenkívül egy fatüzelésű kályha, zuhanyzó, wc és mosdó található itt.

Törülköző és ágynemű biztosított.

EXTRÁK

Célunk, hogy folyamatosan fejlesszük az általunk nyújtott szolgáltatást vendégeink számára. Ezért például, plusz kiadás nélkül tudunk biztosítani kiságyat, gyerekágyat, etetőszéket és biztonsági ajtót kisgyermekes családoknak, akik megszállnak a Cukordoboz nyaralóban. Kínálni tudunk dvd-ket, könyveket, játékkártyákat, gyerekjátékokat és horgászfelszerelést is.

PARKOLÁSI LEHETŐSÉG

A ház jobb oldalán van lehetőség a parkolásra. Ezenkívül egy privát, zárt, kavicsos terület is rendelkezésre áll a ház előtt egy fapaddal.

KERT

A ház hátsó részén, zárt, privát terület. Dél-keleti fekvésű, így majdnem egész nap napsütéses. Mivel csak 200 méterre vannak a hegyek és erdők, a látvány fantasztikus. Található itt egy rusztikus stílusú fedett pihenőhely, asztallal, kerti grillel és hagyományos magyar tűzrakó hellyel, amely tökéletesen alkalmas szabadtéri főzésre és pihenésre.

 

EGYÉB SZOLGÁLTATÁSOK

A konyhaszekrényben található gyümölcstea, instant kávé, tej, cukor és só. De beszerzünk bármit kívánság szerint. Pl.: kenyeret, szalámit, felvágottat, májkrémet, dzsemet (eper, málna, sárgabarack), gyümölcslét (narancs, alma, paradicsom, ananász), vajat/margarint, ásványvizet (szénsavas/mentes), bort (fehér/vörös, száraz/félédes), sört. Mindezeket az árában kínáljuk.

Biztosítunk egy mobiltelefont a vendégeinknek az itt tartózkodásuk idejére, hogy kapcsolatot tudjanak tartani velünk, ha bármilyen információra vagy segítségre lenne szükségük. Ez a szolgáltatás ingyenes.

DOHÁNYZÁS

Nagyra értékeljük, ha a vendégeink nem bent a házban dohányoznak. A ház előtt közvetlenül van egy fedett terület paddal, ami dohányzásra alkalmas, vagy a kert hátsó részén lévő fedett pihenőhely szintén tökéletes dohányzóhelynek.

ÚJDONSÁGOK 2011-re…

A parkolásra szolgáló területet lebetonoztuk, új tető került a szabadtéri pihenőhelyre, átalakítottuk a kertet, hogy az még jobban szolgálja vendégeink kényelmét és zavartalanságát. A zöldség parcellát felástuk és füvesítettük, hogy nagyobb terület szolgáljon pihenésül. Nyugágyakat is tudunk biztosítani.

HELYI SZOLGÁLTATÁSOK

200 méteres távolságon belül található egy bank atm-mel, orvosi rendelő, fogorvos, pékség, kisbolt, zöldséges, barkácsbolt, két étterem és kocsma. A faluban van posta, benzinkút, fodrász és egyéb kiskereskedelmi üzletek.

A TÉRSÉG

Sirok egy tipikusan magyar falu, Magyarország északkeleti részén, a Bükk és a Mátra között, autóval 30 percre a szlovák határtól és 20 km-re a barokk kisvárostól, Egertől. Sirok híres a középkori váráról, amely egy magas, sziklás fennsíkra épült a XIII. században (jelenleg felújítás alatt áll). Pompás, 360°-os látvány tárul a Mátrára, a Bükkre és a szlovák hegységekre.

 

SZÓRAKOZÁSI LEHETŐSÉGEK


25 km-es távolságon belül fantasztikus, kanyargós, motorozásra alkalmas utak vannak (minden júliusban Sirok ad otthont az egyhetes, híres motoros találkozónak), valamint kiváló horgásztavak, megszámlálhatatlan boros pince díjnyertes borokkal, erdők gazdag vadvilággal (vaddisznó, muflon, őz), melyek ideálisak túrázásra, lenyűgöző építészeti remekek, múzeumok, várak, stb…

Mindössze 10 percre található a festői szépségű Bükkszék a szabadtéri termálfürdőjével. Számos egyéb gyógyfürdő is van a közelben pl. Demjénben, amely hajnal 2-ig tart nyitva.

 

 

 

KÖZLEKEDÉS


A falunak kitűnő buszközlekedése van Budapestre, Egerbe és a környező falvakba.

 

KIRÁNDULÁSOK, TÚRÁK

 

Segítünk utazások, kirándulások szervezésében egyéni igényeknek megfelelően, legyen szó túrázásról az erdőben, pecázásról, városnézésről, borkóstolásról, siklóernyőzésről, paintballozásról, quadozásról, lovaglásról, stb.

 

REFERENCIÁK


Referenciával tudunk szolgálni korábbi vendégeinktől, akik már megszálltak a Cukordoboz nyaralóban, vagy kirándultak velünk.

 

 

 

A minimum tartózkodás 2 éjszaka.

 

A Cukordoboz nyaralóház sajnos nem kiadó november elejétől február végéig.

 

A ház nagy sajnálatunkra nem alkalmas mozgássérült vendégek fogadására a számos lépcső miatt.

 

A gyerekeket szívesen látjuk. Házi kedvencek (cica, kutya) megfontolás tárgyát képezik.

 

 

 


Árak:


2013. március, április, május:       N/A

2013. június, július, augusztus:    N/A

2013. szeptember, október:         N/A


SZÉP kártyát elfogadunk

 

 

 

 

Felhívjuk a figyelmet, hogy az árak NEM tartalmazzák a helyi idegenforgalmi adót (350 Ft/fő/nap) (18-70 éves kor között). Ezt a tartózkodás végén szükséges kifizetni.

 

Paypal fizetés esetén 4%-os többletköltséggel kell számolni.

 

Az árak és ajánlatok változtatásának jogát fenntartjuk (előzetes értesítés nélkül).